Нашата мисија е да обезбеди најдобра апликација акцелератор софтвер за домашни и бизнис корисници.

Брз информативен лист за нашиот софтвер: VeloSSD, VeloRAM и MaxVeloSSD.

Брз преглед на производ и дистинкција

New Video Tutorials:

Брз информативен лист за нашиот софтвер: VeloSSD, VeloRAM и MaxVeloSSD.

Брз преглед на производ и дистинкција

July 9 2018. VeloRAM 2.6.0.2

June 7 2018. VeloSSD 2.5.2.2

June 5 2018. MaxVeloSSD 3.2.2.0

База на податоци забрзување, SQL и SQL во RAM меморија.

Огромна ажурирање на перформанси за MaxVeloSSD е онлајн сега. Прочитајте тука.

24 feb 2017 онлајн прирачници за нашите производи се достапни тука.

Jan. 18 2017. Login via Facebook, Google, Twitter, Microsoft, Yahoo and LinkedIn.

24 мај: Напредно пробен период. Сега 30 дена.

10 елементи мај 2016 Создади нова MaxVeloSSD Проценка на центарот на судењето верзија е достапна сега.

4-ти април 2016 година ситни ажурирање (2.4.1.2) за VeloRAM. Вклучува Офлајн АктивирањеОвој дијаграм ја покажува ефикасноста со 2 и 32 теми. Уште повеќе импресивен забрзување, до 13,5 GB / sec.
Што се одржа на една P9X79 одбор со Интел процесор, DDR 3.
Performance Diagram in MaxVeloSSD