Elitebytes Софтверски производи преглед.

Производи :
VeloRAM Product Photo VeloSSD Product Photo MaxVeloSSD Product Photo

VeloRAM

VeloSSD

MaxVeloSSD

Блок ниво RAMCache. Го забрзува секое складирање како RAM-диск.

Забрани ниво SSD Кеш. Забрзува HDD врз тома.

Забрани ниво RAM меморија и SSD кешот. Забрзува HDD врз простори надвор со брзина на SSD.


Упорни, хардвер, независна SSD кеш за Windows

Што е SSD кеширање?
SSD кеширање користи цврста состојба дискови (SSDs) да се подобри ефикасноста на хард диск (HDDs) драстично.

Зошто ни треба SSD кеширање?
Професионални и приватни ИТ средини во светот се под голем притисок на двете капитални и оперативни заштеди на трошоците, како и обезбедување на најдобри можни перформанси. SSD кеширање со VeloSSD од EliteBytes испорачува бесплатно скалабилни и ефективни софтверско решение да катапулт вашата Windows околина од HDD на SSD брзини. Со подобрени перформанси може да ви послужи повеќе корисници со помалку сервери, заштеда на капитални и оперативни трошоци. На крајниот корисник искуство добива подобри преку побрз систем однесување.
Софтвер за програмирање и забрзување на податоците. VeloSSD е златен стандард. Дознајте повеќе за овој производ ...
VeloSSD изданија
VeloSSD Најчесто поставувани прашања
Виртуелизација
Одредници со VeloSSD
Поддршка за производ
Ажурирање VeloSSD
Awards , Reviews and other links
OISV - Organization of Independent Software Vendors - Contributing Member

Five Star Software - Taimienphi

brothersoft logo picture Famous Software Download Famous Software Logo Free download software Soft82 100% Clean Award For VeloSSD Offizielles PayPal-Siegel