Превземања

Преземете програма и софтвер за забрзување на податоци тука:

Тековни верзии:

Veloram

Блок ниво RAMCache. Го забрзува секое складирање како RAM-диск.
Верзија на софтвер: 2.6.0.2
VeloRAM е компатибилен со 32-und 64 Бит-верзии на:
Windows® 10, Windows® 8.1, Windows® 8, Windows® 7, Windows® Vista, Windows® XP, Windows Servera "¢ 2003, 2008, 2008 R2, 2012, 2012 R2, 2016
Примарната:
преземете

MaxVeloSSD

Забрани ниво RAM меморија и SSD кешот. Забрзува HDD врз простори надвор со брзина на SSD.
Верзија на софтвер: 3.2.2.0
MaxVeloSSD е компатибилен со 32-und 64 Бит-верзии на:
Windows® 10, Windows® 8.1, Windows® 8, Windows® 7, Windows® Vista, Windows® XP, Windows Servera "¢ 2003, 2008, 2008 R2, 2012, 2012 R2, 2016
Примарната:
преземете

VeloSSD

Забрани ниво SSD Кеш. Забрзува HDD врз тома.
Верзија на софтвер: 2.5.2.2
VeloSSD е компатибилен со 32 и 64 битни верзии на:
Windows® 10, Windows® 8.1, Windows® 8, Windows® 7, Windows® Vista, Windows® XP, Windows Servera "¢ 2003, 2008, 2008 R2, 2012, 2012 R2, 2016
Примарната:
преземете